Jumat, 23 Desember 2011

cara buat Auto like status facebook members


salam kepada semua pembaca dan pengikut setia blog ini serta yg tersinggah..sy haraf dgn entry kali ini dapat membantu sedikit sebanyak bagi pengguna laman sosial iaitu facebook.di mana sy akan kongsikan satu lagi trick CARA-cara buat auto like pada status member-member di facebook.dgn CARA ini rasanya ada sedikit kejam di mana kita men like status mereka tanpa megetauhi apakah status update mereka,hehe..tapi disebaliknya juga ada kebaikan di mana masa kita untuk membuka setiap status update members tidak lagi digunakan dan juga tidak lagi membuang masa hanya buka tukar ke status members untuk like


amacam suka@like x?ok kalo suka@like jom follow step2 CARA buat Auto like status facebook members ni..
pertama pada firefox klik tool>Add ons> dan pada kotak search taip Greasemonkey and klik search,kalo dah jumpa Add ons berupa monyet,install dan restart firefox korang.dah semua tu.pasti kan kepala monyet itu tadi berada pada sudut belah kanan firefox korang spt ini
kalo dah ada,klik menu sebelah monyet tu dan pilih enabled.dan lepas tu pula klik butang nie LIKE BOOOOMB untuk java srcitp like bomb.dah klik.nanti akan kuar satu window.dan klik install pula..dah install like bomb tu.korang masuk ke akaun facebook masing dan cek dekat bawah gambar profile ada tak logo like bomb dekat situ spt image ini    

kalo dah nampak logo like BOOMB tu..korang try klik dan BOOMB lah semua status members korang di facebook dengan hanya sekali klik sahaja..hehe..ok..selamat mencuba kalo suka@like trick ni..dan jgn LUPA klik like facebook di bawah itu yer
000

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar